Slash colaboreaza cu Mary J. Blige, pentru urmatorul lui album

Apropo.ro / 12.08.2011, 11:54
Slash colaboreaza cu Mary J. Blige, pentru urmatorul lui album
Cunoscutul chitarist Saul Hudson, alias Slash, a anuntat pe Twitter ca a inregistrat o piesa cu Mary J. Blige, care "suna mortal".

Slash, fostul chitarist al trupei Guns N’ Roses, a anuntat pe Twitter ca a inregistrat o piesa cu cantareata R&B Mary J. Blige, care va fi inclusa pe urmatorul lui album.

Rockerul american a intrat in studio alaturi de tobosarul Brent Fitz si basistul Todd Kerns si cu aceasta ocazie el a inregistrat o piesa cu renumita cantareata Mary J. Blige.

Tocmai am terminat o sesiune de inregistrari cu producatorul Mike Clink si am inregistrat o piesa cu Mary J. Blige. Suna mortal!”, a declarat Slash intr-un mesaj postat pe Twitter.

Slash feat. Fergie – „Sweet Child O’Mine”

Fergie&Slash – Sweet Child O’ Mine de pe tare.ro

Saul Hudson, in varsta de 46 de ani, alias Slash, este considerat unul dintre cei mai talentati instrumentisti din muzica rock.

In aprilie 2010, el a lansat primul sau album solo, care ii poarta numele si care cuprinde o serie de colaborari cu diversi muzicieni. Acest material discografic a fost desemnat „albumul anului” la gala Classic Rock Awards 2010.

Citeste mai multe despre colaborarea dintre Slash si Mary J. Blige, pe Mediafax.ro