Sleek ponytail, o coafură fashionable în doar câteva minute

De: Cristiana Trifu / 10.04.2018, 16:15
Sleek ponytail, o coafură fashionable în doar câteva minute
O coafură perfect fashionable pe care o poţi realiza în mai puţin de 5 minute? Există! Variantă mai sofisticată a eternului păr prins în coadă sau, altfel spus, sleek ponytail. Un hairstyle care arată incredibil de chic şi completează perfect orice ţinută!

E musai să îl încerci în zilele în care simţi că părul nu stă aşa cum îţi doreşti. Sau când vrei să ieşi rapid din casă şi să arăţi impecabil. Şi, mai ales, în toate acele momente în care vrei să arăţi spectaculos în timp record.

Arabella Zadic, Brand Ambassador SP, ne dezvăluie câteva trucuri pentru a obţine o coadă sleek ca la carte.

“Sleek ponytail este un look clasic şi modern deopotrivă. Secretul constă în a peria foarte bine părul spre centrul capului, în spate, acolo unde se va fixa coada. Această periere este absolut esenţială pentru că va direcţiona toate firele de păr în direcţia dorită şi va oferi aspectul de sticlă, perfect întins,” explică Arabella Zadic.

Tot ce trebuie să faci pentru a obţine acest look este să pregăteşti părul cu produsele potrivite de îngrijire şi apoi să pui în practică o serie de trucuri care fac diferenţa!
“Aspectul perfect finisat îl poţi obţine cu ajutorul unui şampon şi a unui tratament ce repară firul de păr. Un alt produs esenţial este uleiul de păr. Alege un ulei uşor care va aduna firele de păr rebele şi va oferi aspectul neted, cu reflexii ca de oglindă şi vârfuri perfecte,” mai precizează expertul SP.

4 trucuri care fac diferenţa

Arabella Zadic mai dezvăluie câteva detalii pe care ai face bine să le iei în calcul dacă vrei să menţii acest look intact preţ de câteva ore bune.

1. Dacă ai părul foarte voluminos poţi aplica puţin gel de păr la rădăcină pentru a-l coafa mai uşor
2. Când părul nu este proaspăt spălat, acesta este mai uşor de coafat
3. După ce  ai fixat bine coada,  pulverizează uşor, la o distanţă de 15 cm, un fixativ light, cu fixare uşoară
4. După ce ţi-ai strâns părul, alege o şuviţă subţire din coadă şi răsuceşte-o în jurul elasticului. Fixeaz-o cu ajutorul unei agrafe de păr
5. O cărare într-o parte conferă coafurii mai mult impact