smart Roadster la bataie

Apropo.ro / 23.11.2005, 15:25
smart Roadster la bataie
Divizia smart a lui DaimlerChrysler e in tratative avansate cu nu mai putin de sase companii europene interesate in reinvierea modelului smart Roadster, ne spun cei de la Financial Times, citati de Reuters. Modelul Roadster a fost scos din productie in luna aprilie a anului curent, ca

Divizia smart a lui DaimlerChrysler e in tratative avansate cu nu mai putin de sase companii europene interesate in reinvierea modelului smart Roadster, ne spun cei de la Financial Times, citati de Reuters.

Modelul Roadster a fost scos din productie in luna aprilie a anului curent, ca urmare a planului de restructurare al companiei pana in 2007. Aceasta campanie presupune incetarea productiei si a planurilor de productie in mod treptat a modelelor Roadster/Roadster-Coupe, ForFour si ForMore.

Se pare ca aceasta decizie i-a facut pe fanii acestor modele sa sara ca arsi, pentru ca de nicaieri au aparut (deocamdata) sase companii interesate de producerea lui Roadster.

Una dintre aceste companii este chiar consortiul ProjectKimber, care cu cateva luni in urma licitase fara succes pentru MG-Rover, dar a pierdut in dauna chinezilor de la Nanjing. Un purtator de cuvant de la smart a refuzat sa dea orice detalii in afara de urmatoarele:

„Putem confirma faptul ca am fost contactati de mai multe firme cu privire la drepturile de licenta, dar nu vom da nici un numar sau vreun nume deocamdata”.

Top Gear Romania

Tags: