SMC lanseaza telefonul pentru Skype

Apropo.ro / 28.07.2006, 15:01
SMC lanseaza telefonul pentru Skype
SMC Networks a anunțat disponibilitatea primului sau telefon mobil wireless pentru internet (SMCWSKP100). Noul telefon Wi-Fi include software-ul Skype, care permite efectuarea de convorbiri telefonice gratuite cu utilizatorii Skype din întreaga lume fara a utiliza un PC și

SMC Networks a anunțat disponibilitatea primului sau telefon mobil wireless pentru internet (SMCWSKP100). Noul telefon Wi-Fi include software-ul Skype, care permite efectuarea de convorbiri telefonice gratuite cu utilizatorii Skype din întreaga lume fara a utiliza un PC și realizarea de apeluri telefonice catre liniile telefonice obișnuite și catre telefoanele mobile cu SkypeOut™ la un preț foarte scazut.

SMC Networks va oferi partenerilor sai din Europa produsul în limba engleza, începând din al treilea trimestru al acestui an, versiunile în franceza, germana, portugheza, italiana și spaniola urmând sa fie disponibile ulterior.

„Suntem bucuroși sa anunțam noul telefon revoluționar Wi-Fi care folosește Skype, cunoscutul software pentru telefonia prin internet, deja utilizat de peste 100 de milioane de utilizatori de PC-uri din întreaga lume”, a declarat Wolfgang Scherer, SMC Networks European Product Marketing Manager. „Telefonul Wi-Fi Skype a fost creat special de SMC pentru piața europeana, fiind unul dintre primele telefoane Wi-Fi certificate Skype, și va fi distribuit prin intermediul rețelei de parteneri din Europa”.

Bateriile Li-Ion asigura 3 ore de convorbiri fara întrerupere și 30 de ore de funcționare în modul standby. Dispozitivul poate fi reîncarcat de la orice port USB.

Telefonul Wi-Fi pentru Skype le asigura utilizatorilor o flexibilitate sporita datorita tehnologiilor incorporate care permit conectarea la Skype prin intermediul oricarei conexiuni Wi-Fi disponibile, care nu presupune autentificarea prin browser, folosind standardul 802.11. Telefonul asigura accesul rapid și ușor la contul și contactele Skype ale utilizatorului și permite crearea unui nou cont Skype.

Telefonul Wi-Fi de la SMC a primit deja un premiu ‘iF Product DesignÂ’ la CeBIT 2006, unde a fost prezentat în avanpremiera.

„Suntem pregatiți sa începem distribuția catre parteneri înca din prima zi și ne așteptam la un important succes de vânzari al acestui produs inovator. Apariția lui marcheaza un nou pas în evoluția telefoniei prin internet, permițându-le utilizatorilor sa efectueze apeluri gratuite de acasa, de la serviciu și din orice alt loc”, afirma Scherer.

„Noul telefon Wi-Fi de la SMC ofera utilizatorului flexibilitate și mobilitate sporita daca se afla în aria de acoperire a unuia dintre punctele de acces wireless tot mai numeroase care permit autentificarea fara browser, cum sunt cele din campusurile universitare, birouri, aeroporturi, hoteluri, sau în aria unuia dintre hotspot-urile publice, gratutie, situate în locațiile frecventate de cei aflați în calatorii de afaceri sau în zonele de repaus”.

Noul telefon Wi-Fi SMCWSKP100 de la SMC va fi disponibil la sfârșitul lunii iulie la prețul de 199 € fara TVA. Informații suplimentare sunt disponibile la adresa www.wifiphone24.com.

Atragem atenția asupra faptului ca software-ul Skype și telefonul WiFi nu înlocuiesc telefonul obișnuit și nu pot fi utilizate pentru apelurile de urgența.