SMC lanseaza un server de tiparire wireless

Apropo.ro / 18.01.2006, 14:38
SMC lanseaza un server de tiparire wireless
Furnizorul de de hardware LAN si de dispozitive de conectare broadband, SMC lanseaza serverul de tiparire USB wireless EZ Connect g 2,4 GHz 54 Mbps Wireless USB 2.0 Print Server (SMCWPS-G). Noul server de imprimare SMC EZ Connect g wireless poate fi conectat la orice imprimanta USB

Furnizorul de de hardware LAN si de dispozitive de conectare broadband, SMC lanseaza serverul de tiparire USB wireless EZ Connect g 2,4 GHz 54 Mbps Wireless USB 2.0 Print Server (SMCWPS-G).

Noul server de imprimare SMC EZ Connect g wireless poate fi conectat la orice imprimanta USB prin portul USB 2.0 si la orice retea locala – prin portul Ethernet sau prin facilitatea wireless 802.11g.

Facilitatea auto-fallback asigura scalabilitatea conectivitatii în medii de lucru cu perturbatii, permitându-i o arie de operare wireless mai mare, iar capabilitatile de comunicare bidirectionale asigura informarea utilizatorilor prin mesaje transmise catre PC referitoare la problemele ce pot aparea în timpul imprimarii.

Configurarea dispozitivului SMCWPS-G se face prin intermediul interfetei Web sau prin facilitatea de gestiune la distanta. Echipamentul este compatibil cu toate imprimantele USB si cu cele mai importante sisteme de operare în retea: Windows 95, 98, Me, NT, 2000, XP, Macintosh, Unix si Linux.

Facilitatea IPP (Internet Printing Protocol) Server a dispozitivului îi permite sa accepte joburi de tiparire prin internet, iar functia de email sa execute joburile de tiparire care i-au fost trimise prin posta electronica. Pentru a preveni accesul la retea printr-o conexiune wireless de catre utilizatorii neautorizati, print serverul suporta WEP (Wireless Equivalent Privacy) pe 64/128 biti si lucreaza cu retele wireless securizate WPA sau WPA2.

Dispozitivul SMC EZ Connect g Wireless suporta TCP/IP, SMB (Service Message Block), AppleTalk (EtherTalk) si NetBEUI si include programe utilitare care simplifica instalarea si setupul.

Produsele SMC Networks sunt disponibile pe piata româneasca prin retelele de distributie ale firmelor Flamingo si Omnilogic.

SMC Networks este specializata în solutii pentru companiile mari, mijlocii si mici, precum si pentru retelele din mediul casnic. Pe plan mondial, SMC ofera solutii de retea prin intermediul unei infrastructuri de distribuitori locali, parteneri VAR, provideri de Internet si retaileri.

Mediafax Business/ IT