Smiley, adevărul despre femeile din viaţa lui!

De: Nicoleta Nicolae / 05.04.2016, 09:57

Smiley, adevărul despre femeile din viaţa lui!
După relaţia de cinci ani pe care a avut-o cu Laura Cosoi, Smiley nu a mai avut o iubită oficială.

Într-un interviu pentru viva.ro, Smiley a mărturisit că nu prea face el primul pas şi că este destul de timid în această legătură

”Nu prea am timp şi nu prea îmi stă gândul la asta, că de aia mă tot întreabă lumea „băi, dar tu nimic, nu ai şi tu o relaţie, nu te mai afişezi cu nimeni?“ Eu nu prea mă afişez nici singur, înţelegi? În general, nu-mi place să repet greşelile pe care le-am mai făcut în trecut. Vreau să stau cât mai departe de povestea cu expunerea. Acum nu sunt oficial cu nimeni.Am mai întâlnit femei, doar că am încercat să stau cât mai departe de ochii lumii, cât mai retras. Eu oricum sunt foarte retras, în gene­ral. Dar nu am stat singur în toată perioada asta. Da, chiar m-am întâlnit cu un camion la o intersecţie şi cineva dinăuntru îmi zice „băi, Smiley, băi, dar nu îţi mai faci şi tu o iubită? În ziare zice că stai singur.“ Eu îi răspund „şi tu crezi tot ce citeşti în ziare?“ Reacţia lor a fost „aaa, domnu Smi­leeey!“ Ideea e că îmi ocupă foarte mult timp ceea ce fac şi îmi e greu să mă implic într-o relaţie. E foarte greu pentru o femeie să accepte că e pe locul doi, de fapt. Ceea ce în momentul de faţă e foarte adevărat. Nu e o pri­oritate pentru mine acum să am o relaţie normal”, a mai spus Smiley.

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, este un cântăreţ, compozitor, producător, prezentator şi actor român, membru al trupei Simplu, având în acelaşi timp şi o carieră solo.

Tags: