Smiley are şansa să meargă la Amsterdam la MTV EMA 2013

Apropo.ro / 27.10.2013, 09:00
Smiley are şansa să meargă la Amsterdam la MTV EMA 2013
După mai multe nominalizări, cea de anul acesta a fost cu noroc pentru Smiley, care a câştigat Best Romanian Act la premiile MTV EMA.

MTV a anunţat 37 de câştigători locali şi cu această ocazie şi marele câştigător care va reprezenta România mai departe la categoria Region 4 Europe East. Aici, artistul va concura cu cei din Polonia, Ungaria, Rusia, Cehia, Slovacia, Israel şi Adria (regiunea fostelor ţări iugoslave) iar dacă va trece şi de această categorie va intra direct în Worldwide Act, împreună cu artiştii câştigători din celelalte regiuni.

”Mă bucur foarte mult că am câştigat, chiar nu mă aşteptam. Le mulţumesc celor care m-au votat, este un premiu al fanilor mei. Vestea a venit foarte frumos, într-o perioadă în care mă pregătesc să lansez cel de-al treilea album, ‘Acasă”, declară Smiley.

Lupta a fost foarte strânsă în acest an între fanii unora dintre cei mai buni artişti români: Loredana, Antonia, Corina, What’s Up şi Smiley, însă doar interpretul piesei “Dead Man Walking” are şansa să se numere printre cei 10 finalişti la Worldwide Act pentru cele mai prestigioase premii muzicale din lume. Telespectatorii români vor putea urmări live, de la Amsterdam premiile MTV EMA, duminică 10 noiembrie, de la ora 21:00 Covorul Roşu şi de 22:00 show-ul principal de decernare a trofeelor.