Smiley cântă în Hard Rock Cafe, pe 6 noiembrie

De: Dragos Tanase / 12.10.2014, 15:00
Smiley cântă în Hard Rock Cafe, pe 6 noiembrie
Smiley, cel mai titrat artist român al momentului, , revine la Hard Rock Cafe alături de trupa sa, live, pe 6 noiembrie, de la ora 21:30 în cadrul serilor "BestMusic cu... ".

Artistul care nu mai are nevoie de nicio prezentare, alături de trupă să live compusă din muzicieni numai unul și unul, promite încă un concert sold out la Hard Rock Cafe, unde veți putea asculta hiturile care l-au făcut celebru: „Dream Girl”,”Criminal”,”Dincolo de cuvinte”,”Dead Man Walking”,”Preocupat cu gura ta”,”Cai verzi pe pereți”,”Am bani de dat”, „Acasă” și multe altele.

BILETE

Biletele pentru concertul SMILEY din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet (Mag. Muzică, Uman, Senia și Perfect Tour), la Hard Rock Cafe și în ziua concertului la intrare în limita locurilor disponibile.
 
Acestea costă 100 de lei cu loc la masă și 50 de lei fără loc, în fata scenei. Pentru acest eveniment organizatorii au hotărât să scoată mesele din fata scenei pentru a avea parte de un show complet cu cât mai mulți spectatori.

Puncte de vânzare fizice pentru București:

– Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) și Piața Romană (George Enescu 30 colț cu Magheru)
– SENIA în Magazinul Muzica
– Agențiile Perfect Tour – Str. Theodor Amân, Nr. 11 și Str. Frumoasă, nr. 56 (colț cu Calea Victoriei)
– Hard Rock Cafe

Cumpărarea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat și rezervarea de locuri la masa scăpându-te de drumul până la locație sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca în funcție de cumpărarea biletelor așa că dacă îți cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Un eveniment prezentat și organizat de Bestmusic Live Concerts – www.bestmusic.ro powered by MAGIC FM, VIP BOOKING și Hahaha Production.