Smiley cîntă piesa noului sezon

Apropo.ro / 28.09.2007, 18:07
Smiley cîntă piesa noului sezon
Piesa “Cu un pas înainte”, care prefaţează noul sezon al serialului de la PRO TV, este compusă de Marius Moga şi interpretată de Smiley, care joacă în serial rolul lui Seba, studentul genial care se întoarce pe băncile facultăţii după doi ani de hoinărit şi experienţe traumatizante.

Toţi actorii s-au trezit la 4 dimineaţa pentru ca la 6 să fie gata de “Acţiune!”, dar acest lucru nu s-a simţit nici după 12 ore, timp în care au dansat pe ritmurile piesei. “A fost muncă multă, dar şi distracţie pe măsură. Se simt bine toţi cînd dansează şi filmează, iar în pauze şi-au dat frîu liber spiritului lor artistic. Într-una din pauzele de filmare, Smiley a luat chitara, Mădălin Mandin – acordeonul şi au început să cînte piesa serialului, moment în care toţi colegii lor i-au înconjurat şi au făcut un «cor» plin de viaţă”, povesteşte regizorul videoclipului, Dragoş Buliga.

Scenariul videoclipului s-a născut firesc din povestea serialului şi din talentul actorilor. Regizorul a fost fascinat de talentul şi entuziasmul interpreţilor Smiley, Laura Cosoi, Aylin Cadîr, Crina Semciuc, Cristi Hogaş, Mădălin Mandin şi Răzvan Marinescu. Fiecare dintre actriţele din rolurile principale a reprezentat un tip de dans care se studiază la Academie. Laura Cosoi dansează în sala de teatru o bucată pasională de flamenco, Crina Semciuc este o balerină sensibilă, iar Aylin Cadîr convinge asistenţa în paşi de dans modern.

Tags: