Smiley, colaborare cu Krem, de la “Românii au talent”

De: Mioara Tronaru / 25.05.2012, 06:00
Smiley, colaborare cu Krem, de la “Românii au talent”
Smiley a promis în direct la ProFM că va face o piesă împreună cu Krem, cunoscut şi ca Răzvan Alexe de la “Românii au talent”.

În premieră la ProFM, DJ-ii GreeG şi Onuc l-au avut invitat pe Krem, care i-a întreţinut pe ascultătorii aflaţi pe recapţie cu piese interpretate live în studio.
În vârstă de 23 de ani, Răzvan Alexe, pe care telespectatorii l-au văzut la „Românii au talent”, a povestit momentele prin care a trecut la emisiune şi mai ales după. „A fost foarte amuzant şi cu siguranţă cea mai tare şi mai revigorantă experienţă”, le-a spus Răzvan lui GreeG şi lui Onuc.
Ascultătorii ProFM au aflat chiar de la Răzvan că este student la Actorie, că are o prietenă şi că numele de scenă Krem vine de la Kremlin, iar talentul sau este o joacă cu multe cuvinte, iar tehnica de respireţie necesită mult exerciţiu.
Smiley a intrat în direct la ProFM şi a confirmat că va face o piesă împreună cu Krem. „Îmi place foarte mult stilul lui şi felul în care ştie să se autoironizeze. Cu siguranţă vom face o piesă împreună”, a declarat Smiley.

Tags: