Smiley deschide lista dorinţelor de Crăciun: „I wish…”

Apropo.ro / 11.12.2014, 13:34
Smiley deschide lista dorinţelor de Crăciun: „I wish...”
O inimă ce nu a iubit niciodată nu va şti să scrie sau să rostească cuvinte de dragoste, iar un om care nu a simţit niciodată fiorii dragostei, nu va putea să spună ce este dorul. Despre ce înseamnă să iubeşti ne vorbeşte şi Smiley în cea mai nouă piesă a sa, „I wish”, single extras de pe albumul „Acasă”.
„Fiecare om are poveştile, iubirile sau trăirile lui secrete. Nu decidem noi când ne îndrăgostim şi nici intensitatea cu care iubim. Nu putem controla locul, timpul, omul… însă, câteodată, ne este dor. Simţim nevoia să recompunem, să regăsim anumite situaţii sau persoane. Atunci ne întoarcem în amintiri. «I wish» este dorinţa de a retrăi momentul special cu persoana iubită, moment care poate dura o noapte, o lună sau o viaţă”, declară artistul.
 
Clipul piesei ne dezvăluie o poveste de dragoste scrisă pe corzile unei chitare, expusă pe un diapozitiv şi rulată în imagini în clar obscur, ce transmit emoţia întâlnirii cu acea persoană unică din viaţa unui om. 
Videoclipul este o producţie HaHaHa Video Production, fiind regizat de Catrinel Dănăiaţă.
 
Smiley este artistul pop prin excelenţă. De la consacrarea lui ca vedetă, acum mai bine de zece ani, muzica românească nu mai arată la fel. Smiley a adus ritm, culoare, originalitate, dezinvoltură şi dorinţa de a zâmbi. Orice postură, de producător, interpret, compozitor sau actor, e întâmpinată imediat de un succes molipsitor. „I wish” este o coproducţie HaHaHa Production şi Cat Music.