Smiley, despre relația cu Loredana Ciubotaru (Poze)

Apropo.ro / 22.11.2012, 12:00
Paparazzi au suprins-o pe Loredana Ciubotaru, concurentă la "Vocea României", în timp ce îi făcea o vizită noctură artistului. Mai mult, presa de scandal susține că între cei doi s-a înfiripat ceva...

Smiley este un bărbat liber. După o relație de cinci ani cu Laura Cosoi, fiecare a luat-o pe un alt drum. Dar au rămas prieteni.

Loredana Ciubotaru

Fiind burlac, presa l-a cuplat imediat cu una dintre concurentele de la „Vocea României”, totul pornind de la câteva vorbe nevinovate ale artistului în cadrul emisiunii.

Sătul de toate speculațiile, Smiley a ținut să vorbească despre presupusa relație cu tânăra Loredana Ciubotaru, cea care a impresionat juriul cu piesa „One”.

Loredana Ciubotaru

Oi visa eu la cai verzi pe pereți, dar voi mă cam întreceți… Legătura mea cu toți concurenții este strict profesională„, spune Smiley.

Dacă în viața mea ar exista o relație, nu aș avea niciun motiv să nu o recunosc. Pentru moment, însă, nu e cazul„, a mai spus el.

Fotografii au surprins-o pe Loredana Ciobotaru ieșind din casa lui Smiley, iar speculațiile au început apoi să curgă.

Ciubotaru si Smiley

Întalnirea mea cu Loredana face parte dintr-un șir de întâlniri pe care le-am avut cu toți concurenții mei de la „Vocea României”, pentru a pregăti show-urile LIVE… Cu unii m-am văzut acasă la mine, cu alții la studio și cu alții la ei acasă – în funcție de timp și disponibilitate. Atâta tot„, a explicat Smiley.