Smiley e ospătar, Alexandra Stan vinde ziare, Puya e şofer de taxi!

De: Nicoleta Nicolae / 04.07.2015, 10:00
Smiley e ospătar, Alexandra Stan vinde ziare, Puya e şofer de taxi!
Toate se întâmplă pe bune în noul imn al matinalilor de la ProFM

Cei mai pe val artişti români vor… meserii obişnuite. Sună ireal, dar e cât se poate de adevărat. Iar matinalii ProFM, Andrei Gheorghe si Greeg au şi dovada. Cei doi au surprins câţiva cântăreţi în ipostaze de necrezut.  “Într-o dimineaţă am ieşit cu Andrei la o cafea. Mare mi-a fost surprinderea când i-am văzut pe Smiley şi Alex Velea servind pe la mese”, a mărturisit Greeg. “Eu m-am întâlnit cu Alexandra Stan la chioşcul de ziare, iar azi dimineaţă taxiul care m-a adus la radio era condus de… Puya”, a completat Andrei Gheorghe.  Toate se întâmplă însă cu un scop: clipul de promovare al imnului matinalului ProFM .

Produs si regizat de Teodor Cucu, Alex Gâlmeanu şi echipa THE CELL, videoclipul matinalului “DEŢINUT minte” ne arată o zi din viaţa celor doi realizatori radio, plină de surprize, cu întâlniri frumoase şi ieşite din tipare.  Filmările au durat peste 12 ore, timp în care Smiley, Alex Velea, Puya, Cabron, Andra, Alexandra Stan, Lariss şi Alina Eremia s-au transformat din artişti în… oameni cu profesii obişnuite.

Videoclipul este cadoul de vacanţă al lui Gheorghe si Greeg pentru ascultători, la final de sezon, cu mesajul: “din toamnă ne auzim din nou pe frecvenţele ProFM!”  Mulţumiri: The Cell, Green Tea, HAHAHA Production şi tuturor artiştilor implicaţi în proiect.

*In timpul filmarilor niciun artist nu a decis sa lase de cantat!