Smiley feat Pavel Bartoş lansează hitul “Cu fuioru”

De: Cătălina Matei / 09.04.2014, 10:39
Smiley feat Pavel Bartoş lansează hitul “Cu fuioru”
În prima semifinală live a show-ului “Românii au talent”, Smiley şi Pavel Bartoş lansează super hit-ul “Cu fuioru”, hit care va beneficia şi de un videoclip.

Filmările au avut loc într-un parc din capitală, iar fuiorul a avut un loc de cinste în echipa magnifică formată din Smiley, Pavel Bartos şi cele trei ajutoare: Măciucă, Marinaru şi Vlăduţ. “Am văzut că expresia asta a prins atât de bine la oameni, Facebook-ul a fost invadat de fuior, aşa că ne-am gândit să scoatem şi o piesă. Piesa a fost scrisă de gaşcă de la Hahaha Production, iar versurile îi aparţin lui Florin Busuioc”, a mai povestit Smiley.

Marele hit va fi cântat în premieră în prima semifinală live a show-ului “Românii au talent” difuzată vineri, 11 aprilie, de la ora 20.30.  

De-a lungul celor opt ediţii al celui de-al patrulea sezon “Romanii au talent”, telespectatorii PRO TV au auzit de nenumărate ori expresia “Cu fuioru”, expresie care marca momente sau situaţii amuzante.

Totul a început dintr-o joacă şi a ajuns un adevărat…fenomen! “La un moment dat, în concurs a apărut o fetiţă care avea cu ea şi un fuior. Noi am întrebat-o la ce îl foloseşte şi pentru că era doar recuzita am rugat-o să îl lase în culise. Aşa a început toată nebunia. Am luat fuiorul cu noi în toate oraşele, la toate show-urile, şi l-am folosit de câte ori a fost nevoie”, a povestit Smiley.