Smiley lansează “Nemuritori” – piesa care va rămâne

De: Mioara Tronaru / 25.04.2014, 17:24
Smiley lansează “Nemuritori” - piesa care va rămâne
Smiley lansează videoclipul piesei “Nemuritori”, al patrulea single extras de pe albumul “Acasă”.

Piesa „Nemuritori” este inclusă în coloana sonoră a filmului #SELFIE, care va avea premiera în cinematografe pe data de 9 mai a acestui an. Smiley face şi el parte din distribuţia filmului regizat de către Cristina Iacob, alături de nume importante ale cinematografiei româneşti, precum Florin Călinescu sau Răzvan Vasilescu.

Piesa este compusă în studiourile HaHaHa Production şi este inclusă ca bonus track pe cel mai recent album al artistului, „Acasă”, album care s-a vândut deja în peste 30.000 de exemplare şi care este încă disponibil în toate magazinele de profil.

„Am scris această piesă cu gândul la oamenii normali care prin curaj şi cu forţa visurilor au reuşit să facă fapte remarcabile, câştigându-şi astfel în memoria colectivă sau măcar în cercul lor de prieteni :). Piesa este pentru toţi cei care sunt la vârsta adolescenţei, care se pregătesc să susţină în curând examene, este despre vârsta la care cu toţii credem că suntem nemuritori, sentiment care ar trebui să persiste toată viaţa”, declară Smiley.

Prima comedie cu şi despre tineri lansată în ultimii ani pe marile ecrane în România, #SELFIE, spune povestea a trei adolescente absolvente de liceu, pentru care marea aventură a vieţii lor începe cu o escapadă la mare. În loc să stea acasă şi să înveţe pentru BAC, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) şi Ana (Flavia Hojda) sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele două zile dinainte de examenul maturităţii, iar asta înseamnă să încalce orice regulă şi să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecinţe.

Videoclipul piesei „Nemuritori” a fost filmat la Teatrul de Vară Capitol, locul în care se desfăşoară o petrecere plină de energie şi culoare, la care se adună toate personajele care au luat parte la acţiunea filmului.

După 3 albume de mare succes, producţii de film şi televiziune, numeroase premii muzicale şi turnee naţionale, Smiley este fără îndoială unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti pop, în acest moment.

„Nemuritori” este o producţie HaHaHa Production şi Cat Music.

Piesa poate fi descărcată din iTunes, accesând următorul link: https://itunes.apple.com/us/album/nemuritori-single/id868760476?ls=1.