Smiley le-a făcut o surpriză copiilor săraci

De: Nicoleta Nicolae / 21.12.2011, 12:59
Smiley le-a făcut o surpriză copiilor săraci
130 de copii aflaţi în grija Centrului de Zi “Steluţa”, patronat de Asociatia Sf. Stelian, au avut parte de o surpriză de proporţii ieri după-amiază, chiar în timpul serbării lor de Crăciun.

Smiley alături de echipa HaHaHa a vrut să le demonstreze ca nu sunt singuri şi că oricât de greu le-ar fi, sunt mulţi oameni care se gândesc la ei şi care cred in ei.
Acţiunea a fost plănuită pe furiş, iar copiii s-au pregătit pentru serbarea de Crăciun fără să bănuiască nicio secundă că în sală, printre invitaţi, se vor afla chiar Smiley, Alex Velea, Radio Killer, Boier Bibescu, Mihai Ristea, Shaka Muv, Cabron şi toată echipa HaHaHa Production. „Vreau sa le mulţumesc tututor celor care au fost alături de noi! A fost minunat să vad atâtea feţe sincere şi vesele”.
„Săptămâna nu se termină aici. Chiar dacă avem o perioadă extrem de încărcată faţă de restul oamenilor care se pregătesc de vacanţă, eu mă pregătesc intens alături de Ştefan Stan pentru finala de la „Vocea României”, suntem hotarâţi să dam un exemplu frumos de implicare şi să facem oameni fericiţi atât cât putem noi”, a declarat Smiley.
Fiecare artist a împărţit cadouri (rechizite, jucării, alimente, produse de îngrijire personală, îmbrăcăminte), îmbrăţişări şi autografe.