Smiley şi-a găsit Naşul: Dacă se însoară, Bartoş scoate banii!

De: Pusa Toader / 14.02.2012, 13:07
Smiley şi-a găsit Naşul: Dacă se însoară, Bartoş scoate banii!
Smiley este idolul adolescentelor şi iubitul Laurei Cosoi. Pavel Bartoş este un prezentator charismatic şi un actor de nota 10! Sunt o echipă, iar acum se întâlnesc din nou pe scenă de la “Românii au talent”, pe 17 februarie, la PRO TV!

Cei doi colegi îşi duc prietenia la extrem, căci Smiley ar fi dispus ca Bartoş să-i devină chiar naş de cununie! Cum ar fi asta?

Smiley: «L-aş pune naş pe Pavel »

– Începe un nou sezon al show-ului „Românii au talent”. Ce ne-aţi pregătit?
Smiley: V-am pregătit culmea entertainmentului! Ne-am dat în petec mult mai mult în acest sezon şi vă asigur că o să aveţi parte de nişte momente cel puţin surprinzătoare!

-Ce e mai greu, să fii prezentator la „Românii au talent” sau jurat la „Vocea României”?
Smiley: Jurat la « Vocea României », pentru că acolo eu am de luat nişte decizii foarte grele, care mă consumă foarte mult. La «Românii au talent » îi încurajez doar pe cei care urmează să urce pe scenă.

– Ai avut ceva de muncă anul trecut. Să te întreb câţi bani ai făcut?
Smiley: Mi se pare important câte lucruri am realizat anul trecut! Când munceşti mult, culegi şi roadele.

Tu şi Laura v-aţi mutat recent în casă nouă. Cine a fost responsabil cu decorarea şi cine este „şeful” la voi acasă?
Smiley: După părerea mea, într-o relaţie nu e loc de şefi şi subalterni, ci de prieteni, iubiţi, amanţi şi atât.

– Cum te înţelegi cu Pavel ? L-ai pune naş de cununie atunci când ar fi cazul ?
Smiley: Noi doi ne înţelegem foarte bine şi ar fi, cu siguranţă, în lista de potenţiali naşi. Mi-l şi imaginez în rolul lui Don Corleone. Cred că Pavel ar putea face şi din filmul « Naşul » o comedie !

Pavel Bartoş: „Eu sunt obişnuit să „pup” tot felul de lucruri”

– Ultimul lucru pe care îl ştiu despre tine e că te-am văzut pupându-te cu delfinii. Ei? Cum e?
Bartoş: Cred că mai bine l-aţi întreba pe delfin. Eu sunt obişnuit să „pup” tot felul de lucruri, în schimb, delfinului i s-a implinit un vis. L-a pupat pe sexy Pavel Bartoş. Hahaha!

– Ce emoţii te încearcă pe scena de la „Românii au talent”? Ce crezi că te-ar mai putea surprinde ?
Bartoş: Emoţii mă încearcă doar înainte de a începe show-ul, dar nu mă chinui. De aceea dau frâu liber stărilor care mă inundă, mă frământă, în combinaţie cu omul Smiley, şi astfel reacţionez ca atare.

– Te-ai îmbogăţit de când ai devenit prezentator?

Bartoş: Da! Sufleteşte sunt cel mai bogat om din lume!

– E mai greu să fii prezentator decât actor?
Bartoş: A fi actor mă pregăteşte pentru absolut toate celelalte roluri, inclusiv cel de prezentator. Interacţiunea mea din fiecare seară de la spectacolul cu publicul mă pregăteşte pentru emisiunile live care sunt considerate atât de grele, dar care mie îmi plac atât de mult

– Cum te împaci cu Smiley? Dacă te-ar pune naş, ce i-ai răspunde?
Pavel Bartoş: Da! Pentru că avem o relaţie de prietenie extraordinară, iar un astfel de gest ar solidifica şi mai mult relaţia noastră.

– Săptămâna asta e Valentine’s Day. Care a fost cel mai romantic gest pe care l-ai făcut pentru o femeie? Soţia ta, bineînţeles!
Bartoş: Mulţi dintre noi tindem să credem în clişee vis-a-vis de acest sentiment: trebuie să o duci la munte, la mare sau la Paris ca să-ţi declari iubirea! Romantic înseamnă, din fericire, şi să fii alături de această persoană zi de zi, să o susţii, să înţelegi atât ce vrea, cât şi ce nu vrea, aşa că eu consider că sunt romantic în fiecare zi.

Dana Popa
Foto: Paul Diaconu

Show-ul Românii au talent începe pe 17 februarie, la PRO TV.