Smiley si Laura Cosoi, mai aproape de casatorie?!

Apropo.ro / 10.10.2011, 16:00
Smiley si Laura Cosoi, mai aproape de casatorie?!
Deunazi, Smiley declara, in urma cu ceva timp, ca mai intai vrea sa isi vada casa terminata, si apoi se gandeste si la insuratoare. Casa este gata, ce mai urmeaza?

Smiley si Laura Cosoi au reusit sa isi cumpere impreuna o vila in Cernica. Acum sunt la capitolul amenajari interioare si decoratiuni. Nu mai este mult pana cand vor putea rasufla usurati.

Vila este una de lux, are 130 mp si nu mai putin de cinci camere: un living si patru dormitoare, la care se adauga si o mansarda locuibila.

Ziarul Click scrie ca cei doi si-au planificat nunta peste doi ani. Laura si Smiley sunt impreuna de patru ani, si au o relatie care ii face invidiosi pe multi.

„De cand sunt cu Laura am devenit mai serios, mai stabil. Cu alte cuvinte, am inceput sa devin un baiat de casa. Nu ne grabim sa ajungem in fata altarului. Daca tot am devenit baiat de casa, vreau ca mai intai sa imi termin casa. Nu ne preseaza nimeni sa ne casatorim. Presa isi doreste insa cu ardoare lucrul asta”, a declarat Smiley, in emisiunea „D-Paparazzi”, la Kanal D.

Acum, ca vila este aproape gata, urmatorul pas, cel cu nunta, pare mult mai aproape…