Smiley și Pavel Bartoș cântă împreună piesa „Cu fuioru”

De: Carmen Ulian / 10.04.2014, 14:00
Pavel Bartoș și Smiley vor lansa împreună un single intitulat "Cu fuioru", pentru care deja au filmat și un videoclip.

În prima semifinală live a show-ului „Românii au talent”, Smiley și Pavel Bartoș lansează super hit-ul „Cu fuioru”, hit care va beneficia și de un videoclip.

cu fuioru

Filmările au avut loc într-un parc din Capitală, iar fuiorul a avut un loc de cinste în echipa magnifică formată din Smiley, Pavel Bartos și cele trei ajutoare: Măciucă, Marinaru și Vlăduț. „Am văzut că expresia asta a prins atât de bine la oameni, Facebook-ul a fost invadat de fuior, așa că ne-am gândit să scoatem și o piesă. Piesa a fost scrisă de gașcă de la Hahaha Production, iar versurile îi aparțin lui Florin Busuioc„, a mai povestit Smiley.

Marele hit va fi cântat în premieră în prima semifinală live a show-ului „Românii au talent” difuzată vineri, 11 aprilie, de la ora 20.30.

De-a lungul celor opt ediții al celui de-al patrulea sezon „Romanii au talent”, telespectatorii PRO TV au auzit de nenumărate ori expresia „Cu fuioru”, expresie care marca momente sau situații amuzante.

cu fuioru

Totul a început dintr-o joacă și a ajuns un adevărat…fenomen! „La un moment dat, în concurs a apărut o fetiță care avea cu ea și un fuior. Noi am întrebat-o la ce îl folosește și pentru că era doar recuzita am rugat-o să îl lase în culise. Așa a început toată nebunia. Am luat fuiorul cu noi în toate orașele, la toate show-urile, și l-am folosit de câte ori a fost nevoie„, a povestit Smiley.