Smiley şi Pavel Bartoş se apucă de olărit

Apropo.ro / 22.03.2013, 09:00
Smiley şi Pavel Bartoş se apucă de olărit
După ce de-a lungul timpului au încercat mai toate stilurile de dans, Smiley şi Pavel Bartoş demonstrează că sunt experţi şi în dansuri populare.

Cei doi prezentatori au fost luaţi la joc de câteva femei trecute bine de prima tinereţe, membre ale unui ansamblu venit să concureze la „Românii au talent”. După ce şi-au terminat numărul în faţa juriului, doamnele au continuat şi în culise, unde s-a încins un adevărat spectacol.

Smiley si Pavel Bartos

Au sărit la trambulină, s-au bătut cu aluat, s-au costumat în indieni, dar pe asta nu o făcuseră încă! În ediţia de azi, 22 martie, prezentatorii se apucă de olărit. Pavel şi Smiley iau lecţii de la unul dintre concurenţi şi fac tot ce le stă în putinţă pentru a modela un vas. Ce iese până la urmă din mâinile lor, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20:30.

Smiley si Pavel Bartos
Două ediţii au mai rămas până la aflarea semifinaliştilor celui de-al treilea sezon „Românii au talent”. Locurile sunt din ce în ce mai puţine, iar talentele continuă să uimească atât juriul, cât şi telespectatorii.