Snickers Urban Fly, in Parcul Tineretului!

Apropo.ro / 04.12.2006, 17:18
Snickers Urban Fly, in Parcul Tineretului!
Sambata 16 decembrie, incepand cu ora 13.00, Snickers® ii invita pe toti fanii snowboardingului la un concurs exceptional de sarituri, in Parcul Tineretului, la care vor lua parte pasionati ai acestui sport, profesionisti de talie internationala. Un juriu format din specialisti ai

Sambata 16 decembrie, incepand cu ora 13.00, Snickers® ii invita pe toti fanii snowboardingului la un concurs exceptional de sarituri, in Parcul Tineretului, la care vor lua parte pasionati ai acestui sport, profesionisti de talie internationala.

Un juriu format din specialisti ai acestui sport va stabili care sunt cei mai buni snowboarderi ai momentului si va acorda premiile in valoare de 3.000 EURO.

Un element absolut spectaculos, folosit pentru prima oara intr-un concurs oficial, consta in inlocuirea fortei gravitationale cu cea a cailor putere! ATV-uri (All Terrain Vechicles) vor fi folosite pentru a propulsa participantii pe rampa de sarituri, renuntand astfel la binecunoscuta panta.

Nu va lipsi nici muzica cea mai potrivita pentru aceasta competitie, asigurata de doi cunoscuti DJ din Romania, Bully si Cosmo si de trupa E.M.I.L.

Spectatorii vor fi invitati sa participe la un concurs de snowboarding virtual, pe console PlayStation 2, cu proiectie pe ecrane uriase. Inscrierile se vor face la fata locului, iar castigatorul va pleca acasa cu un echipament complet de snowboard!

Concursul este organizat de Snickers® în colaborare cu Primaria sectorului 4 si H2O. Parteneri media: Metropotam, Revista Knox.