Snoop Dogg a lansat videoclipul piesei „Peaches N Cream”

De: Nicoleta Nicolae / 22.03.2015, 11:00
Snoop Dogg a lansat videoclipul piesei
Dacă în urmă cu câteva zile, Snoop Dog ne prezenta primul single de pe albumul "Bush", produs de către Pharrell Williams, artistul lansează acum videoclipul piesei "Peaches N Cream".

Piesa „Peaches N Creăm” este compusă de către Pharrell şi este un featuring cu artistul R&B Charlie Wilson, iar videoclipul oficial este regizat de către Aramis Israel şi Hannah Lux Davis.

Snoop Dogg va lansa un nou material discografic, „Bush”, pe 12 mai, de această dată alături de Columbia Records. Materialul discografic este produs în întregime de către Pharrell Williams şi este un parteneriat cu Doggy Style Records.

Colaborarea istorică dintre Snoop Dogg şi Pharrell Williams a început în urmă cu mai bine de 10 ani şi s-a concretizat în numeroase piese de succes. Pactul celor doi artişti vizează compunerea unor piese despre un prezent mai bun şi un viitor ideal.

Albumul „BUSH” înseamnă beaturi funk cu un mix de R&B şi pop şi este „diferit faţă ce a fost făcut până acum” (Snoop Dogg). „BUSH” include o serie de colaborări cu numeroşi artişti surpriză, iar Pharrell a declarat într-un interviu că albumul lui Snoop este mult mai bun decât al său.

Snoop Dogg a vândut peste 35 de milioane de albume în întreaga lume şi este de 20 de ani recunoscut drept unul dintre cei mai influenţi artişti. Activitatea din muzica, film şi televiziune, liga de fotbal Snoop Youthe Football League, modă şi tehnologie îl poziţionează pe Snoop Dogg drept un icon cultural, un adevărat antreprenor şi filantropist.