Snoop Dogg fumează peste 80 de țigări cu marijuana pe zi

De: Marian Andrei / 08.12.2012, 11:48
Snoop Dogg fumează peste 80 de țigări cu marijuana pe zi
În prima zi după ce statul Washington a legalizat consumul de marijuana în scopuri recreative, rapperul american Snoop Dogg a dezvăluit, într-un interviu online, că fumează 81 de țigări cu marijuana pe zi.

Muzicianul american, care și-a schimbat recent numele în Snoop Lion, după o vizită în Jamaica, a participat miercuri la o sesiune „Q&A” („Întrebări și Răspunsuri”) cu cititorii platformei Reddit.com.

Astfel, Snoop Lion – care renunțase anterior și la numele Snoop Doggy Dogg – a vorbit cu multă sinceritate despre pasiunea lui pentru marijuana, despre colaborarea cu actorii Ben Stiller și Owen Wilson și despre legalizarea consumului de marijuana în scopuri recreative în statul Washington.

Întrebat despre taxarea consumului de marijuană în cazul în care aceasta va fi legalizată, Snoop Lion a precizat că primul pas este legalizarea consumului, iar dacă aceasta „înseamnă că trebuie să fie și taxată”, atunci să fie taxată.

La întrebarea referitoare la numărul de țigări fumate, Snoop Lion a răspuns concis: „81 de țigări pe zi, șapte zile pe săptămână”.

Rapperul american a fost nominalizat până în prezent de 13 ori la premiile Grammy, a lansat 11 albume solo și a jucat în peste 35 de filme.  Muzicianul american va lansa în 2013 cel de-al 12-lea album de studio al său, intitulat „Reincarnated”.