Snoop Dogg: Mă uit la „Urzeala tronurilor”! Motivul e chiar amuzant

De: Nicoleta Nicolae / 11.05.2015, 19:00
Snoop Dogg: Mă uit la
Rapperul american Snoop Dogg, în vârstă de 43 de ani, a comis o gafă de proporţii într-un interviu recent, în care a spus că urmăreşte serialul fantasy "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" din motive istorice, informează contactmusic.com.

Artistul american spune că este un mare admirator al acestui serial fantasy produs şi difuzat de postul HBO – în care apar dragoni şi numeroase elemente de magie -, însă cântăreţul pare să creadă, în mod eronat, că „Urzeala tronurilor” este un show care prezintă cu exactitate evenimente istorice reale.

„Mă uit la acest serial din motive istorice, încerc să înţeleg cum era această lume înainte ca eu să mă nasc. Îmi place să ştiu cum am evoluat de atunci până acum şi să cunosc asemănările dintre acea epocă şi perioada de acum”, a spus Snoop Dogg.

Rapperul american, care a fost rugat recent să producă o piesă pentru coloana sonoră a celui de-al cincilea sezon al serialului, spune că i-a plăcut această colaborare.

„Atunci când ei m-au rugat să fac acea piesă, am fost mai mult decât onorat, pentru că sunt un mare admirator al show-ului. Aş fi făcut-o oricum pe gratis, însă ei mi-au dat şi ceva bani pe deasupra, aşa că mi-am spus: «La dracu’, hai să fac asta!»”, a dezvăluit Snoop Dogg pentru New York Post.

În acelaşi timp, rapperul spune că se simte ca Popeye Marinarul atunci când fumează marijuana.

Cântăreţul a comparat acest drog cu cutiile de spanac pe care îndrăgitul personaj animat obişnuieşte să le mănânce pentru a deveni puternic.

Întrebat de jurnaliştii americani dacă fumatul de marijuana favorizează creativitatea în cariera muzicală, Snoop Dogg a spus: „Iarba (marijuana, n.r.) nu elimină nimic. Este o calitate, un supliment. E ca Popeye. Îl ştiţi pe Popeye Marinarul? Striveşte acea cutie, mănâncă spanacul din ea şi intră regim de funcţionare optimă. Aşa e şi cu marijuana”.

Sursa MEDIAFAX