Snoop și Justin pun pariuri ilegale

Apropo.ro / 18.04.2005, 10:57
Snoop și Justin pun pariuri ilegale
Unii critici spun despre el ca ar îmbatrani în cariera asemenea vinului. Alții considera ca ar fi deja prea batran pentru stilul care l-a consacrat. Cert este ca, de curand, a ieșit la rampa cu o colaborare care a ridicat multe sprancene. Snoop Dog (a renunțat la numele


Unii critici spun despre el ca ar îmbatrani în cariera asemenea vinului. Alții considera ca ar fi deja prea batran pentru stilul care l-a consacrat. Cert este ca, de curand, a ieșit la rampa cu o colaborare care a ridicat multe sprancene.

Snoop Dog (a renunțat la numele „Doggy”) și-a gasit timp printre picaturi – a se citi preocuparile sale într-ale actoriei, producției de televiziune și modei – sa lucreze la un album care își face singur intrarea: „Rhythm & Gangsta: The Masterpiece” (Capodopera).

Vremurile în care Snoop, durul strazilor rau-famate, amenința polițiști în versurile sale gen „Deep Cover”, sunt demult apuse. Acum avem de-a face cu un rapper mult maturizat, uns cu toate alifiile vieții de gangsta. A trecut de la stadiul de „razvratit” la cel de „atoatecunoscator”, un sfatuitor degajat. 50 Cent, The Neptunes, Nelly sau Pharell sunt doar cațiva dintre cei care și-au adus aportul pentru ca albumul lui Snoop sa iasa ca la carte. Și totuși, una dintre colaborari a starnit un val de rumoare.

Ce cauta Justin Timberlake pe acest CD?! Mai mult, de ce a ales Snoop sa filmeze un clip tocmai la piesa „Sign” feat J.T. Ei bine, nu a fost nevoie decat de vreo doua difuzari ale single-ului cu pricina pentru ca majoritatea carcotașilor sa realizeze ca Snoop Dog a facut o alegere cool. „Manevra” nu i-a adus doar un videoclip de senzație, ci și un public nou, cel „fan Justin”.

Va aduceți aminte, cu siguranța, de memorabila piesa realizata de catre Timberlake în colaborare cu Nelly. Cand cei doi prestau în roluri de gradinari la Reședința Playboy… Ei bine, de data asta nu mai avem parte de binecunoscuții iepurași. Ne delectam, în schimb, cu un clip filmat timp de doua zile chiar în Las Vegas. Scenariul destul de simplu, îi are în centru pe artiștii care penduleaza între cantat și „un alt sport” care le face placere: pariurile la meciuri de box „neoficiale”.

Citește mai multe numai în

Tags: