Șo pe baba! Cu lamaie și cu Moș Craciun

Apropo.ro / 13.02.2005, 15:59
Șo pe baba! Cu lamaie și cu Moș Craciun
Hasta la vista baby Monica În prezentarea oficiala a emisiunii, zice ca în studio sunt prezenți, dupa necesitați, psihologi, asistenti sociali sau maternali sau chiar VIP-uri care sa-și dea cu parerea și vor cauta soluții pentru problemele


Hasta la vista baby
Monica
În prezentarea oficiala a emisiunii, zice ca în studio sunt prezenți, dupa necesitați, psihologi, asistenti sociali sau maternali sau chiar VIP-uri care sa-și dea cu parerea și vor cauta soluții pentru problemele invitaților. Oare cine a fost psihologul saptamana trecuta: baba fara dinți sau femeia cu trening și pantofi cu toc? Important e ca gazdoaia a preferat sa incerce sa convinga o baba sa nu-și mai ceara partea de moștenire, ca doar are 80 de ani, decat sa o ia la rost pe nepoata acesteia, care recunoscuse ca-i administreaza corecții regulate. Chiar nu-și are rostul psihologul în emisiunea asta.

Talk to the hand
Mircea Badea
Omul cu ziarele și-a adus lamaie în studio. Cica altfel nu mai poate trece de lectura ziarelor. Oare ce l-o fi îngrețoșat într-atat? O fi vazut emisiunea în reluare? Pai daca e așa, sa faca bine sa doneze niște lamai catre bieții telespectatori satui deja sa auda cat de moral și de asuprit e dumnealui. Oricum, n-ar fi mare cheltuiala, ca nu-s mulți: aia doi operatori din studio și înca vreo patru-cinci masochiști. Și astfel rezolvam și riscul de-a aparea ApropoTV-ul prezentat în respectiva emisiune!

I’ll be back
ProTV
Zapada din ultima vreme a provocat și dereglari în metabolismul televiziunilor. ProTV ne-a servit, cu cinism sau simț al umorului în exces (sau din greșeala) la mijlocul lui februarie, promo-uri cu Moș Craciun. Toți ceilalți au dat-o pe inimoare, iubire, Valentini și Dragobeți, ProTV îl mai lasa pe Moș sa fie calarit de gagici. L-am mai exploata și noi și ne tot învartim prin București sa-i gasim fotoliul, da’ n-am avut succes.

Tags: