Soacra e o poama acra, care injunghie ginerele si pleaca!

De: Dragos Tanase / 11.08.2009, 13:32
Soacra e o poama acra, care injunghie ginerele si pleaca!
Un ginerica, in varsta de 39 de ani, din Bazna, judetul Sibiu, a fost injunghiat de soacra sa, in acest week-end.

Nicusor Danescu, in varsta de 39 de ani, din statiunea balneoclimaterica Bazna, judetul Sibiu, a fost injunghiat de soacra sa, in acest week-end.

Augustina Butuc, in varsta de 55 de ani, i-a infipt un cutit in abdomen lu’ "ginerica" pe motiv ca isi insala nevasta, deci exact pe fiica acesteia!

Femeia, bunica a patru nepoti din partea celor doi, nu isi recunoaste fapta, dar spune ca s-a enervat cumplit, atunci cand barbatul s-a dus la o vecina… ca sa ii repare o teava.

 

 

Unii gineri sunt mai norocosi in "lupta" impotriva soacrei: au aliati!

Sunt atatea bancuri rautacioase si legende compromitatoare pe seama lor, incat poti sa crezi ca soacrele sunt ceva malefic, care nu au ce cauta in viata unui om.

Oare asa gandeste si un caine, atunci cand stapanul lui are un musafir pe cat de important, pe atat de nepoftit, uneori?

Priviti filmuletul postat pe Tare.ro si trageti singuri concluzia:  

Bun venit mama soacra de pe tare.ro 

Revenind la cazul acelui ginere sibian injunghiat de soacra, nu stim daca se va mai intoarce vreodata in caminul conjugal sau daca fapta mamei sotiei e un motiv intemeiat de divort, dar puteti sa vedeti un TOP 10 al celor mai stupide divorturi din lume si sa aflati daca se afla printre acestea!

Cum comentezi acest caz? Tu ai probleme cu soacra? Cum te aperi de ea?

Â