Soarta lui Sarkozy a depins de un SMS!

De: Dragos Tanase / 06.02.2008, 19:18
Soarta lui Sarkozy a depins de un SMS!
Sarkozy i-a trimis fostei sotii, Cécilia, un SMS, cu opt zile inainte de mariajul cu Carla, in care i-a scris: "Daca te intorci, anulez tot".

Presedintele francez, Nicolas Sarkozy, i-a trimis fostei sale sotii, Cécilia, un SMS, cu opt zile inainte de mariajul cu Carla Bruni, in care i-a scris: "Daca te intorci, anulez tot".

Nouvelobs.com se intreaba care este partea de razbunare si de provocare vizavi de Cécilia in atitudinea lui Nicolas Sarkozy din ultimele saptamani si pana in ziua nuntii sale, care a avut loc pe 2 februarie.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Destine unite la Palatul Elysee

Primarul celui de-al optulea arondisment din Paris, Francois Lebel, a declarat ca a oficiat casatoria presedintelui Nicolas Sarkozy cu fostul manechin Carla Bruni, la Palatul Elysee, sambata dimineata.

"Am oficiat casatoria a doi alegatori din (arondismentul) VIII, care locuiesc la numarul 55, pe strada Faubourg Saint Honore", adresa Palatului Elysee, a declarat Lebel pentru postul de radio Europe 1.

Carla Bruni – cantareata, model, sotie, femeie puternica

Carla Bruni are acel "je ne sais quoi". Gratioasa, cu stil, are trasaturi de italianca, unde s-a nascut, si trasaturi de frantuzoaica, unde a crescut.

Plina de vitalitate si mereu cu dorinta de a face mai mult, a urcat si pe podiumuri, prezentand colectiile celor mai renumiti designeri. A ajuns muza lor.

Surpriza cea mare a fost cand, Carla a dorit sa se intoarca la prima ei dragoste: muzica.