Soarta vacilor din Snagov depinde de votul stapanilor

De: Dragos Tanase / 31.01.2008, 18:25
Soarta vacilor din Snagov depinde de votul stapanilor
Primaria Snagov va organiza un referendum prin care sa se decida daca locuitorii orasului sunt de acord cu un circuit Grand Prix One in zona.

Primaria Snagov va organiza duminica un referendum prin care sa se decida daca locuitorii orasului sunt de acord cu schimbarea categoriei de folosinta pentru o suprafata de 56 de hectare din islazul comunal, pe acest teren urmand sa fie construit un circuit Grand Prix One.

Compania South Pacific Group si-a propus sa inceapa, in urmatoarele luni, constructia primului circuit Grand Prix One din Romania, cu o pista de automobilism de 3,8 kilometri, spatii comerciale, showroom-uri, restaurante si un hotel de patru stele, investitie de peste 300 de milioane de euro.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Capitala are un circuit auto, in centrul orasului

Pe 28 noiembrie 2007, in prezenta Primarului General Adriean Videanu, a fost semnat contractul intre Bucharest Ring, prin domnul Hartmut Beyer, si GP Masters, prin dl. Scott Poulter in vederea organizarii in urmatorii trei ani a unei din etape din Campionatul Grand Prix Master la Bucuresti.

Este vorba de o competitie de monoposturi, la care participa fosti piloti din Formula 1 ca Nigel Mansell, campion mondial, Ricardo Patrese, pilotul cu cele mai multe curse din formula 1, sau Emerson Fitipaldi, dublu campion mondial. Sunt programate cursele din alte patru campionate: Campionatul FIA GT, Campionatul European GT3, Formula 3 Marea Britanie si Cupa Dacia Logan.