(P) Sobele tip godin cu design rustic – ultimul trend pe piața proiectelor imobiliare din România

De: ApropoTV.ro / 10.10.2023, 14:07
(P) Sobele tip godin cu design rustic - ultimul trend pe piața proiectelor imobiliare din România

Foarte mulți designeri de interior, dar și proprietari de case au început să recunoască calitățile stilistice, dar și funcționale și să pună accent pe căldura focului de lemne, integrând în proiectele arhitecturale moderne, soba rustică de tip șemineu. În acest sens, căutările de sobe pe lemne ieftine second care beneficiază de acel look inconfundabil de demult, au explodat.

Totuși, dacă ești în căutarea unei sobe noi cu design vintage și linii care conturează și conservă la tine acasă, imaginea trecutului tradițional românesc, meșterii sibieni cu peste 20 de ani de experiență în comercializarea și montajul profesional al soluțiilor termice neconvenționale, îți oferă acum, soluția perfectă! Este vorba despre gama de sobe noi pe lemne, confecționate din fontă turnată cu aspect vechi, tradițional și rustic!

La fel ca în cazul unui șemineu clasic pe lemne, și într-o sobă tip “Godin” din fontă poți admira jocul flăcărilor, poți avea același aer de rusticitate, dar cu avantaje demne de luat în calcul, cum ar fi: instalare rapidă și ușoară, posibilitate de conectare chiar și la hornul vechi al casei confecționat din cărămidă, prețuri foarte bune nu doar la achiziție, ci și la montaj acesta fiind mult mai simplu de realizat.

Gama de sobe pe lemne este vizată cel mai des, de către cei care doresc un șemineu acasă, dar bugetul, spațiul sau timpul, nu le permit construirea unuia clasic, și atunci aceștia aleg o sobă tip șemineu care se apropie astăzi foarte mult, atât ca funcționalitatea, cât și ca aspect, de un șemineu pe lemne clasic.

În plus, faptul că simpla amplasare elimină etapele de construcție și finisaj tipice pentru un șemineu complex cu corp, boiler și coș de fum, duce la o scădere considerabilă a manoperei finale, soba trebuind doar să fie pusă pe poziție și racordată de către un expert. Așadar, într-o singură zi, poți avea o sobă din fontă sau din oțel, perfect funcțională, care se bucură de un design unic, creând în casa ta, o poveste echilibrată între rustic și modern.

Oferta meșterilor sibieni, nu se rezumă doar la șeminee și termoșeminee complicate, care necesită o construcție și un expert care să supervizeze întreaga lucrare! Vei avea acces la o gamă extrem de variată de sobe pe lemne compacte și facil de montat. Vei putea alege, de exemplu, între o sobă rustică, fabricată din fontă turnată care este modelul trainic de încălzire de odinioară, actualizat la cerințele contemporane și între o sobă modernă din oțel, căptușită la interior cu șamotă în diferite dimensiuni și stiluri, cu forme rotunjite sau sticlă pe colț, cu picior sau o deschidere frontală amplă.

Alături de diferitele modele de sobe moderne sau rustice, din fontă sau din oțel, cu sticlă semirotundă pe colț sau cu decorațiuni deosebite, ori cu loc de depozitarea a lemnelor, pe site-ul oficial ai acces la aproape toate soluțiile termice alternative la care te-ai putea gândi!

Șeminee clasice pe lemne cu focar tradițional, dar și modele pe gaz, șeminee pe peleți sau decorative – șeminee electrice sau cu bioetanol, perfecte pentru decorarea apartamentului de la bloc. Începând de la modelele inedite de grătare grădină din ceramică de tip kamado, întreaga gamă de produse și accesorii te va surprinde cu caracteristici premium indiferent de stilul și preferințele tale, alături de funcționalitate impecabilă, estetică deosebită, durabilitate mare în timp, garanție de 5 ani pe produs și livrare rapidă, oriunde în țară, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii, telefonic sau online!