Sobră la televiziunea Patriarhiei Române, îndrăzneaţă în pictoriale!

De: Cătălina Matei / 15.03.2017, 14:23
Sobră la televiziunea Patriarhiei Române, îndrăzneaţă în pictoriale!
După ce a fost dansatoare la o emisiune de la postul public de televiziune, iar mai apoi prezentatoare la un post de televiziune dedicat religiei, Trinitas TV, Eveline Păuna a schimbat iar macazul.

Fosta participantă la concursul Miss România s-a dedicat unui proiect personal şi a realizat un pictorial îndrăzneţ.

 
Contractul cu Trinitas TV s-a încheiat, astfel ca Eveline a pozat provocator, în postura de femeia fatală.

„Mărturisesc că am pornit cu emoţii la drum pentru că nu ştiam cum voi fi primită de cei de acolo. Mulţi m-au întrebat: «Ce faci tu la Trinitas?». Trinitas este o provocare pentru mine deoarece e o televiziune specială, de nişă, dar proiectul îi inspiră pe cei de acasă fără a cădea într-o zonă foarte religioasă. Îmi cunosc foarte bine limitele şi zona de expertiză, nu m-aş putea implica într-un lucru foarte religios sau dogmatic”, declara în urmă cu ceva timp Eveline Păuna.

Eveline a şocat în 2012 când, întrebată fiind despre începuturile ei în televiziune, a vorbit despre excluderea ei de la Miss România pe motiv că nu ar fi vrut să facă sex. Avea 15 ani şi se afla la repetiţii pentru concursul de frumuseţe de la Fashion Week. „În seara dinaintea finalei am fost descalificată fără vreun argument. Câteva zile mai târziu, am auzit că în seara respectivă s-au probat chei de la dormitoarele participantelor şi că acel concurs era doar un târg de fete care plăteau defilarea pe podium cu o noapte de amor”, spunea Eveline atunci.