Şoc în lumea mondenă! Sore Mihalache este GRAVIDĂ! Cine este tatăl

De: Nicoleta Nicolae / 28.10.2015, 08:47
Şoc în lumea mondenă! Sore Mihalache este GRAVIDĂ! Cine este tatăl
Marţi, îndrăgita cântăreaţă a făcut un anunţ care i-a uluit pe fanii de pe Facebook.

Sore este însărcinată şi este în culmea fericirii pentru că anul viitor va deveni mămică. „Dragii mei, traiesc cea mai frumoasa perioada din viata mea si imi doresc sa impart cu voi fericirea ce-o simt, unica pentru o femeie…voi fi mamica!”, a scris Sore pe reţeaua de socializare.

„Bucuria mea este imposibil de descris pentru că piesa «Când vremea e rea» vorbeşte despre cel mai frumos moment pe care îl pot trăi. Voi deveni mamă în curând şi am încercat să cuprind emoţia de linişte şi echilibru în versurile piesei şi în povestea clipului. Îmi voi aduce mereu aminte cum s-a scris piesa în studiourile HaHaHa, într-o seară ploioasă, unde ne-am adunat Şerban, Smiley, Theea şi cu mine şi ne-am lăsat inspiraţi de zâmbetul pe care îl afişam de câteva luni deja. Au fost complicii mei şi spun cu mâna pe inimă că piesa descrie exact ceea ce simt. În acelaşi timp, oricine se poate regăsi în piesa «Când vremea e rea», pentru că cele mai frumoase clipe în doi se petrec de cele mai multe ori pe vreme ploioasă”, a declarat Sore pentru click.ro.

După ce a avut o relaţie cu colegul din LaLa Band, Rapha Tudor, şi s-a zvonit că s-ar iubi cu Smiley, Sore a început o idilă cu un avocat pe nume Mircea Julean. Cei doi s-au mutat împreună şi au schimbat mai multe locuinţe deja, pentru că sunt determinaţi să păstreze cât mai mult timp discreţia asupra relaţiei lor.

Tags: