Soc la Rapid! Rednic si-a dat demisia!

Apropo.ro / 24.03.2008, 13:05
Soc la Rapid! Rednic si-a dat demisia!
Desi parea ca va continua sa antreneze Rapidul, Mircea Rednic si-a anuntat astazi demisia din functia de antrenor principal al echipei.

Desi parea ca va continua sa antreneze Rapidul, Mircea Rednic  si-a anuntat astazi demisia din functia de antrenor principal al echipei.

"Decizia o luasem dupa jocul de la Craiova, dar venea meciul cu Steaua si mi-am dorit foarte tare sa castig acest meci. Ceea ce s-a si intamplat, cu toate ca a aparut acest scandal care dovedeste si el ca e imposibil sa te pui contra curentului. Era corect sa plec dupa jocul cu Steaua, dar a venit prea repede partida cu Buzaul si am cedat rugamintilor lui George Copos. A trecut si asta si mi-am dat seama ca, daca as mai ramane, pierdem toata lumea: si echipa, si eu, si suporterii, toti. Au venit si declaratiile facute aseara de patron, care m-au convins definitiv. Nu vreau sa acuz pe nimeni, nu doresc o polemica in plus, dar un lucru trebuie cunoscut: eu mi-am respectat jucatorii si ii voi respecta in continuare. Sper ca, de aici incolo, sa nu apara alte luari de pozitie care sa nasca polemici inutile, ce n-ar folosi nimanui.

Imi pare rau ca lumea n-a inteles ca am venit sa fac bine, sa repetam performantele pe care le-am inregistrat si ca jucator, si ca antrenor. A fost prea multa ura din partea unui grup restrans de suporteri, o ura pe care efectiv n-am inteles-o si care a daunat, pana la urma, echipei in ansamblu. Daca ar fi fost liniste, eu spun ca puteam sa fi acontat deja macar locul doi pana acum. Probabil ca, intr-o asemena tensiune, am facut si eu greseli, pentru care imi asum responsabilitatea, dar numai o masinarie ar fi putut ramane imuna la ceea ce intampla in jurul nostru", a declarat Rednic pe site-ul oficial al clubului.

Aceasta decizie survine dupa ce aseara, patronul Rapidului, George Copos l-a atacat in termeni duri pe antrenor, acuzandu-l ca a pierdut sustinerea vestiarului.