ȘOC PE PLAJĂ‚! Ce vedetă arată oribil în costum de baie (Poze)

De: Gabriela Voicu / 06.06.2012, 13:00
Janice Dickinson i-a speriat pe cei prezenți pe o plajă din Malibu, din cauza modului în care și-a etalat corpul îmbătrânit.

Janice Dickinson era una dintre cele mai spectaculoase apariții, în tinerețe. Vremea n-a iertat-o, dar ea se poartă ca la 20 de ani.

Janice este una dintre vedetele obsedate de ideea de a rămâne mereu tinere, așa cum este și Madonna. Dar toate intervențiile chirurgicale la care a apelat au avut mai degrabă efectul contrar.

Excesul de operații estetice combinat cu trecerea implacabilă a anilor au ca rezultat ceea ce vedeți în aceste imagini surprinse acum câteva zile pe o plajă din Malibu. La 57 de ani, pielea îi atârnă pe brațe, pe alocuri sunt evidente urmele operațiilor estetice, iar trupul în ansamblu trădează vârsta.

Janice Dickinson (Foto: Hepta)

Janice Doreen Dickinson, născută pe 15 februarie 1955, a fost model, fotograf și agent în lumea modei. S-a descris singură drept „primul supermodel”. A avut succes uriaș în modeling anii ’70 și ’80, iar în 2003 a intrat în televiziune, ca membră a juriului în patru sezoane ale show-ului America’s Next Top Model.

Din 2005, Janice Dickinson are propria agenție de modele, apoi a realizat propriul reality-show – The Janice Dickinson Modeling Agency.