Şoc pentru milioanele de fane! Trupa One Direction se destramă

Apropo.ro / 19.08.2014, 13:40
Şoc pentru milioanele de fane! Trupa One Direction se destramă
Fanii trupei One Direction au fost luaţi prin surprindere de o veste tristă. Formaţia se destramă! Anunţul a fost făcut de Simon Cowell, cel care a înfiinţat One Direction.
One Direction a luat fiinţă în Marea Britanie, după concursul X Factor din 2010 şi a făcut furori. După patru ani în care s-au bucurat de succes, se pare că cei cinci membri ai trupei au decis să o ia pe drumuri separate.
 
„One Direction se destramă după două albume”, a anunţat Simon Cowell, cel care se ocupă de managementul celor cinci băieţi talentaţi.
 
Foto: Shutterstock
 
„Trupele nu rămân împreună pentru totdeauna. Vor mai face cel puţin două albume împreună şi sunt deja în mijlocul unuia dintre ele. Deocamdată vor rămâne în formula actuală”, a mai adăugat creatorul celor de la One Direction.
 
Cei cinci membri ai trupei One Direction, Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson, Zayn Malik şi Niall Horan, se pregătesc să înceapă cariere solo.
 
Deocamdată vor rămâne, însă, în formula actuală, deoarece se umplu de bani dintr-un turneu mondial care se desfăşoară exclusiv pe stadioane. De asemenea, băieţii care au milioane de fane au lansat un nou parfum, un nou film, dar şi o noua carte autobiografică.