Şocant! Iulia de la ABRACADABRA a fugit din spital în timpul travaliului! Tatăl copilului a părăsit-o

De: Nicoleta Nicolae / 16.06.2015, 09:45


Şocant! Iulia de la ABRACADABRA a fugit din spital în timpul travaliului! Tatăl copilului a părăsit-o
Iulia Stănescu, micuţa care făcea furori în echipa Abracadabra, este o femeie în toată firea. Aceasta nu trece prin cea mai bună perioadă, pentru că deşi este însărcinată în luna a 9-a, tatăl nu vrea să audă de sarcină.


Iulia a trăit o poveste de dragoste cu un sloven mai în vârstă decât ea. „Ne făceam planuri de căsătorie, de familie, dar m-a părăsit”, a povestit Iulia la PRO TV.

Aceasta a adăugat: „Am fost un pic mai rece când a trebuit să plec în State să termin procedurile de divorţ. El a avut un fel de ranchiună şi când i-am spus că sunt însărcinată a avut un şoc şi mai mult a ţipat la mine”.

Iulia este însărcinată cu o fetiţă. „Acum ştiu că el are pe altcineva, dar aş vrea să-şi asume copilul”, a povestit actriţa.

Vedeta, care a mai fost căsătorită un an cu un chinez, a fugit din maternitatea din Timişoara acasă la Salonta, unde aşteaptă să nască. În mod ciudat, Iulia spune că nu a fugit. Cu toate acestea, tânăra nu şi-a luat actul de identitate de la spital şi nu a îndeplinit formalităţile, dar afirmă că se va reîntoarce la Timişoara să nască.

„Luam tratament peste tratament, fără nicio explicaţie. De aceea am plecat din Slovenia. Sunt epuizată, mi-e frică. Eu o să realizez că am copil abia după ce o să nasc. Acum sunt agitată. Tatăl copilului mi-a zis că este responsabilitatea mea că l-am pastrat, a fost un şoc. Când ai o sarcină, ai nevoie de suport emoţional. E sufletist, e puţin mai în vârstă ca mine, are 28 de ani, e frumos şi familist. Ironic, el a vrut copilul mai mult ca mine. Când i-am zis că sunt însărcinată, a fugit. Am vorbit cu el recent, dar nu vrea să îşi vadă copilul. Am fost împreună oficial 4 luni din cei 10 ani de când ne cunoaştem. Ne făceam planuri de căsătorie, familie. Cred că plecarea mea în America să îmi iau actele de divorţ au produs ruptură. Eu nu mi-am luat la revedere de la el. A fost şocat când a aflat de sarcină şi că am plecat. Mi-a spus că m-a asteptat 5 luni, dar acum are relaţie.”, a spus Iulia pentru PRO TV .