ȘOCANT: Un polițist canibal plănuia să răpească femei și să le mănânce

De: Gabriela Voicu / 26.10.2012, 16:00
ȘOCANT: Un polițist canibal plănuia să răpească femei și să le mănânce
Un polițist din New York este acuzat că a vrut să răpească zeci de femei pentru a le mânca.

Polițistul din New York Gilberto Valle, în vârstă de 28 de ani, plănuia să răpească și să mănânce zeci de femei. Canibalul înregistra numele unor femei din baza de date a autorităților, nota detalii precum ziua nașteri, înălțimea și mărimea la sutien a acestora și făcuse deja provizii de cloroform și frânghie pentru a le răpi, tortura și mânca.

Gilberto Valle a fost arestat miercuri la domiciliul lui din Queens, după ce a discutat cu un complice despre ce intenționa să facă.

În cursul unei conversații online din iulie, complicele lui Valle – care nu a fost identificat – îl întreabă pe acesta: „Ce dimensiuni are cuptorul tău?”. „Este suficient de mare pentru a încăpea una dintre aceste fete dacă îi îndoi picioarele”, a răspuns polițistul.

Gilberto Valle

În timpul conversației lor, complicele i-a sugerat de asemenea să nu folosească rotisorul. „Mă gândeam să o leg (…) și să o gătesc la foc mic, să rămână în viață cât mai mult timp posibil”, a răspuns Gilberto Valle.

Cei doi bărbați nu au trecut niciodată la act, iar autoritățile au descoperit intențiile lor în septembrie, după ce polițistul și-a folosit computerul personal pentru un schimb de mesaje cu complicele său. Acesta din urmă nu este urmărit încă dintr-un motiv neprecizat de autorități.

Anchetatorii au găsit în computerul lui Valle dosarele a aproximativ 100 de femei. Potrivit FBI, polițistul s-a și întâlnit într-un restaurant cu una dintre potențialele victime.

Citește mai multe despre cazul polițistului canibal din New York, pe Mediafax.ro