Sofer de Romania ajunge in Germania

De: Pandaru Alin Daniel / 07.10.2011, 12:15
Sofer de Romania ajunge in Germania
Colegii de la ProMotor s-au gandit sa vada cum este sa fii sofer si in Germania, nu doar in Romania, asa ca va pregatesc un nou concurs.

De aceasta data nu vor mai fi trasee virtuale sau visterii pline de banuti donati de amici ca la Sofer de Romania, ci va fi totul pe bune.

Vei avea acum ocaza sa traiesti viteza, sa auzi cum scartie cauciucurile si sa iti inunzi plamanii cu parfumul franelor incinse pe circuit.

ProMotor te duce la Opel acasa, mai exact la Dudenhofen, acolo unde constructorul german isi testeaza modelele. Daca vei fi suficient de atent poate vei zari pe acolo si ceva din viitorul Opel.


Opel Corsa OPC Nurburgring Edition

Daca vrei sa faci parte din echipa ProMotor – Opel ar trebui sa nu iti planifici nimic in perioada 21 – 24 octombrie. In 21 octombrie decolam spre Frankfurt. La destinatie vom fi asteptati de doua modele extrem de apetisante: Opel Corsa OPC Nurburgring Edition si Opel Insignia OPC Unlimited.

Ce trebuie sa faci pentru toate astea? Noi ne-am gandit ca ar trebui sa ai peste 21 ani sau permisva de conducere de minim trei ani. Pentru a debuta in universul OPC este nevoie de ceva experienta la volan.

Apoi trebuie sa intri pe pagina ProMotor de pe facebook si sa ne trimiti o poveste, un comentariu, ceva din care colegii de la ProMotor sa vada cat de pasionat esti de automobil si de Opel.

Mai multe detalii despre concursul Sofer prin Germania, pe ProMotor.ro