Șofer RATB luat la bătaie, în trafic, de un bărbat ce parcase neregulamentar

Apropo.ro / 16.04.2013, 15:30
Șofer RATB luat la bătaie, în trafic, de un bărbat ce parcase neregulamentar
Un șofer RATB a ajuns la spital după ce a fost lovit cu pumnul de un bărbat căruia i-a spus că și-a parcat mașina neregulamentar, în zona Pieței Kogălniceanu, și a blocat accesul autobuzului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Regiei Autonome de Transport București (RATB), Brândușa Raeceanu, incidentul a avut loc în jurul orei 10.40, în zona Pieței Kogălniceanu, pe sens de mers spre Eroilor.

Brândușa Raeceanu a precizat că șoferul unui autobuz care circulă pe linia 137 a fost agresat după ce a atenționat un bărbat că a parcat neregulamentar și nu are suficient spațiu să treacă pe lângă mașina acestuia.

Proprietarul, deranjat de observație, a venit în dreptul autobuzului și a discutat cu șoferul prin geamul din partea stângă. În timpul discuției, șoferul autovehiculului l-a lovit cu pumnul pe șoferul autobuzului, spărgând și geamul„, a mai spus Brândușa Raeceanu.

Citește mai multe detalii despre Șofer RATB bătut în trafic de un bărbat pe care l-a atenționat că a parcat neregulamentar, pe Mediafax.ro