Șoferul care a găsit cea mai nepotrivită scurtatură

De: Gabriela Voicu / 20.09.2013, 15:30
Șoferul care a găsit cea mai nepotrivită scurtatură
Iată ce ți se poate întâmpla dacă ești la volan și ignori semnele de circulație, încercând să găsești o scurtătură pentru a scăpa de ambuteiaje.

Tuturor ni se poate întâmpla să nu respectăm semnele de circulație la volan, dar acest șofer să foarte prost la capitolul orientare.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

În încercarea de a găsi o scurtătură care să îl scape de un ambuteiaj, șoferul britanic al unui Citroen s-a blocat pe o alee care nu era o rampă pentru coborât, așa cum a crezut el, ci niște trepte mărginite de ziduri care formau un spațiu atât de îngust încât mașina s-a blocat între pereți.

Șoferul a ignorat sfatul unui polițist local care l-a avertizat că pe drumul său căzuseră cabluri și l-a îndrumat spre altă șosea. El a decis să caute singur o scurtătură și a ajuns celebru pe internet pentru „iscusința” sa.

Un localnic care a văzut cum șoferul a rămas blocat pe scări, a chemat pompierii, iar mașina sa, un model Xsara Picasso, a fost extrasă în cele din urmă dintre ziduri. Incidentul a avut loc la un capăt al străzii Carnsmerry Crescent, care duce spre Carlyon Road din St. Austell, Cornwall.

„Mașina nu a fost avariată mai grav decât a avut de suferit orgoliul șoferului”, a declarat pompierul Tim Lean.