Soferul dansator, Adrian Filote, este disponibil pentru Monica (Poze)

Apropo.ro / 01.09.2009, 13:15
Adrian Filote, 25 de ani, a parasit lumea modei in favoarea celei de dansator, si de sofer si asistent personal.

Adrian Filote are 25 de ani si a parasit lumea modei in favoarea celei de dansator, si de sofer si asistent personal.

Adrian a tot incercat sa se faca remarcat in showbiz, insa eforturile lui, se pare, nu au fost in zadar. Din momentul in care s-a intalnit cu Monica Columbeanu, el a devenit foarte cunoscut.

Il stim cu totii de la emisiunea-concurs "Dansez pentru tine", unde a dansat alaturi de Claudia Cream. Tot cu ocazia acestei emisiuni, Adrian a intalnit-o pe Monica. Asta se inatmpla anul trecut, in 2008.

El a fost cativa ani model, realizand si pictoriale nud, insa din cauza banilor s-a hotarat sa renunte si sa devina dansator. A dansat la diferite evenimente si a facut parte din grupul de balet al mai multor emisiuni de divertisment.

Desi veniturile sale s-au marit odata cu prestarile sale in calitate de dansator, dar nu l-au impiedicat sa accepte propunerea Monicai de a deveni soferul si asistentul ei personal.

adrian filote

Adrian Filote, noul sofer al Monicai columbeanu

Adrian va trebui sa locuiasca la Izvorani, alaturi de sefa sa, in casa unde locuiesc si ceilalti angajati, si va fi platit cu suma de 800 de euro pe luna. Avand in vedere prin ce locuri umbla Moni, nu o sa ii ducem grija tanarului ca ii va merge rau. Doamna Columbeanu l-a ales deoarece stie bine strazile din Bucuresti si astfel, nu va intampina probleme.

Fostul sofer, Voicu Panzar, poreclit si Ricky Martin, a renuntat la slujba oferita de sotia lui Irinel Clumbeanu datorita nemultumirilor materiale. In prezent, el se afla sub aripa protectoare a lui Catalin Botezatu, fiind unul dintre manechinii preferati ai designerului.

GALERIE FOTO

voicu panzar

Voicu Panzar, fostul sofer al Monicai Columbeanu