Soferul microbuzului strivit de tren la Scanteia a murit

Apropo.ro / 17.08.2009, 13:45
Soferul microbuzului strivit de tren la Scanteia a murit
Soferul microbuzului implicat in accidentul din comuna ieseana Scanteia, soldat cu 13 morti, a decedat.

Soferul microbuzului implicat in accidentul din comuna ieseana Scanteia, Petrisor Razvan Apostu, nu va fi judecat de instantele judecatoresti, ci doar de Dumnezeu.

Soferul care a condus la moarte 13 pasageri a decedat, astazi, la ora 11:00, la Spitalul de Urgente din Iasi.

Dr. Tudor Ciuhodaru, seful Unitatii Primire Urgentedin cadrul Spitalului de Urgente din Iasi, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX ca prognosticul medicilor in cazul soferului microbuzului a fost extrem de rezervat inca de la inceput si ca a fost "o minune" ca medicii au reusit sa-l tina in viata aproape patru zile.

Parchetul Curtii de Apel Iasi dispusese inceperea urmaririi penale fata de Petrisor Razvan Apostu, pentru ucidere din culpa (articolul 178, alineatele 2 si 5, Cod penal).

Decesul invinuitului determina incetarea urmariri penale, potrivit procedurii.

Parchetul Curtii de Apel Iasi a inceput cercetarile pentru ucidere din culpa (articolul 178, alineatele 2 si 5 Cod penal), neindeplinirea indatoririlor de serviciu sau indeplinirea lor defectuoasa, din culpa (articolul 273 Cp) si pentru accident si catastrofa de cale ferata (articolul 277 Cp).

Microbuzul implicat in accident, in care se aflau 16 persoane, a fost lovit de un tren la o trecere de cale ferata in apropierea localitatii iesene Scanteia.

Citeste mai multe despre ultimele noutati in cazul accidentului la Mediafax.