Sofia Coppola a nascut o fetita

Apropo.ro / 30.11.2006, 15:03
Sofia Coppola a nascut o fetita
Regizoarea americana Sofia Coppola, în vârsta de 35 de ani, a nascut, la Paris, o fetita careia i-a dat numele Romy, conform purtatorului de cuvânt al acesteia, Robert Garlock, transmite AFP. Sofia Coppola si partenerul sau de viata, cântaretul Thomas Mars, "au o fetita si totul este

Regizoarea americana Sofia Coppola, în vârsta de 35 de ani, a nascut, la Paris, o fetita careia i-a dat numele Romy, conform purtatorului de cuvânt al acesteia, Robert Garlock, transmite AFP.

Sofia Coppola si partenerul sau de viata, cântaretul Thomas Mars, „au o fetita si totul este în regula”, a spus Garlock.

Fiica lui Francis Ford Coppola, regizorul a patru filme premiate cu Oscar, printre care „Nasul” si „Apocalipsul acum”, Sofia Coppola a obtinut la rândul ei premiul Academiei Americane pentru cel mai bun scenariu original, „Rataciti printre cuvinte”, în 2004.

Cel mai recent film al sau, „Marie Antoinette”, prezentat la festivalul de la Cannes unde a avut parte de o primire „calduta”, a fost lansat în octombrie în Statele Unite.

Sofia a fost casatorita în perioada 1999 – 2003 cu regizorul Spike Jonze, cunoscut pentru filmul „În mintea lui John Malkovich”.

Thomas Mars este solistul trupei franceze de pop-rock Phoenix, care a avut o aparitie în lungmetrajul „Marie Antoinette”.

Mediafax