Sofia Vergara conduce topul celor mai bine plătite actrițe de televiziune din SUA

De: Gabriela Voicu / 19.07.2012, 16:30
Sofia Vergara conduce topul celor mai bine plătite actrițe de televiziune din SUA
Potrivit unui top postat miercuri pe site-ul revistei Forbes, actrița columbiană Sofia Vergara, în vârstă de 40 de ani, ocupă prima poziție, cu venituri de 19 milioane de dolari obținute în ultimele 12 luni, fiind actrița cel mai bine plătită din televiziunea americană.

Sofia Vergara, starul serialului „Modern Family”, a devenit actrița cel mai bine plătită din televiziunea americană, grație veniturilor de 19 milioane de dolari obținute în ultimele 12 luni.

Potrivit unui nou top Forbes, actrița columbiană în vârstă de 40 de ani, care de curând s-a logodit cu Nick Loeb, a primit un premiu Emmy grație rolului ei din serialul „Modern Family”, difuzat de postul ABC, și mai are venituri dintr-o linie vestimentară, din contracte de publicitate și din acțiuni pe care le deține în compania Latin World Entertainment – despre care editorii revistei Forbes spun că va deveni un nou imperiu media.

Pe locul al doilea se află starleta americană Kim Kardashian, cu venituri de 18 milioane de dolari, care provin din reality show-ul „Keeping Up With The Kardashians”, comercializarea unei linii vestimentare, contracte publicitare, dar și o prezență uriașă pe Twitter și în mass-media, stimulată de relația recentă cu rapper-ul Kanye West.

Kim Kardashian și Eva Longoria (Foto: Hepta)

Eva Longoria se află pe locul al treilea, cu venituri de 15 milioane de dolari, obținute în special din serialul „Neveste disperate” – care s-a încheiat anul acesta – contracte publicitare, o carte de bucate, două parfumuri și câteva roluri mici pe marile ecrane.

Pe locurile următoare sunt, în ordine, Bethenny Frankel (12 milioane de dolari), Khloe Kardashian Odom (11 milioane de dolari), Tina Fey (11 milioane de dolari), Mariska Hargitay (10 milioane de dolari), Zooey Deschanel (9 milioane de dolari), Felicity Huffman (9 milioane de dolari) și Ellen Pompeo (9 milioane de dolari).