Sofia Vergara s-a logodit cu Nick Loeb

De: Gabriela Voicu / 12.07.2012, 13:40
Sofia Vergara s-a logodit cu Nick Loeb
Actrița și fostul model Sofia Vergara a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, afaceristul Nick Loeb, la petrecerea aniversară organizată pentru ea în Mexic, cu ocazia împlinirii a 40 de ani.

Actrița Sofia Vergara s-a logodit cu iubitul ei, Nick Loeb, în timpul unei vacanțe romantice petrecute în Mexic.

Vedeta de origine columbiană a sărbătorit, marți, împlinirea vârstei de 40 de ani, iar omul de afaceri Nick Loeb a cerut-o în căsătorie în noaptea de luni spre marți, la petrecerea aniversară organizată în cinstea ei, la Rosewood Mayakoba din Riviera Maya.

Sofia Vergara și Nick Loeb (Foto: Hepta)

Sofia Vergara și Nick Loeb au o relație din 2010. După o scurtă despărțire, în luna mai, ei s-au împăcat și au decis să își continue relația.

Dacă se vor căsători, va fi al doilea mariaj pentru Sofia Vergara. Ea a fost măritată în perioada 1991-1993 cu Joe Gonzalez, cu care are un fiu, Manolo, născut în septembrie 1992.

Sofia Vergara a debutat ca model și a devenit cunoscută după ce a apărut într-o reclamă a brandului Pepsi. Ulterior, Vergara s-a orientat spre televiziune, apoi rolul din serialul „Modern Family” a făcut-o celebră și i-a adus două nominalizări la Globul de Aur și două la premiile Emmy.