Sofia Vicoveanca, Goran Bregovic, Amy Winehouse, Asin şi Salman Khan vin la “Te cunosc de undeva! – FOTO

De: Cătălina Matei / 22.09.2016, 12:50
Sofia Vicoveanca, Goran Bregovic, Amy Winehouse, Asin şi Salman Khan vin la “Te cunosc de undeva! - FOTO
Maria Buză şi Pepe, Amna, Misha, Nico, Adina Răducan, Dima Trofim, Dorian Popa, Lucian Ionescu şi Şerban Copoţ vor cânta live muzică pop, rock, de Bollywood, folclor, dance şi operă şi vor face tot ce le stă în putinţă pentru ca personajele lor să strălucească la canapea sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”.

Cea de-a treia gală a celui de-al zecelea sezon va fi deschisă de un moment special. Marina Scupra vine la “Te cunosc de undeva!” să cânte alături de Florin Ristei şi FreeStay câteva dintre cele mai cunoscute refrene din repertoriul său.

“A fost ceva nou pentru mine, pentru că n-am mai participat la o astfel de emisiune, şi m-am simţit extraordinar! Am avut însă nişte emoţii îngrozitoare (râde). Mă bucur că s-a cântat live şi că m-am simţit atât de bine pe scenă. Mai vreau!”, spune cunoscuta interpretă. Ce melodii din repertoriul propriu a ales Marina Scupra să cânte alături de FreeStay, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă seara.

În ediţia de săptămâna aceasta, Maria Buză şi Pepe devin un cuplu bollywoodian de milioane: Maria va fi Asin, o actriţă şi dansatoare pe care Bollywood-ul a transformat-o într-o divă absolută, iar Pepe îl va imita pe Salman Khan, unul dintre cei mai influenţi şi fermecători bărbaţi din istoria filmului indian.  Falnicul Dorian Popa va cânta pentru prima dată în travesti, căci a primit la ruletă un personaj senzual şi provocator care-l va urmări cu interes din culise: colega sa, Misha. Şi, pentru ca distracţia să fie maximă, Misha va trebui să-şi arate muşchii, pentru că îl va avea de imitat pe… Dorian Popa. Adina Răducan va fi sâmbăta aceasta electrizantul Goran Bregovic, Nico va urca pe scenă alături de băieţii de la FreeStay, care o vor acompania pentru momentul în care îl va imita pe Brian Johnson, solistul legendarei trupe AC/DC, Şerban Copoţ va fi pentru o seară Ryan Tedder, solistul trupei One Republic, în timp ce Amna o va readuce pe scena show-ului pe enigmatica Amy Winehouse,

Folclorul şi opera nu vor lipsi sâmbăta aceasta de la “Te cunosc de undeva!”. Dima Trofim va îmbrăca straiele populare, îşi va spune basmaua pe cap şi traista pe umăr şi va cânta precum Sofia Vicoveanca, acompaniat de taraful Silvian Voicu, pe când Lucian Ionescu se va transforma, după o săptămână de antrenamente intense, în baritonul suedez Peter Mattei sau mai bine zis Figaro, personajul principal al operei “Bărbierul din Sevilla” de Gioachino Rossini.

Care va fi cea mai reuşită transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”.