Soho Bar

Apropo.ro / 06.03.2009, 14:24
Soho Bar
O cafenea-bar nou-deschisă, în prezent singura "straight friendly" din capitală. De Carmen Gîrbea. Cum intri pe strada Băcani se află Soho Lounge - o nouă cafenea-bar, singura din capitală dedica­tă comunităţii gay.

“Cred că amplasarea barului în centrul istoric al Bucureştiului este o alegere potrivită, majoritatea barurilor şi cluburilor gay din capitalele europene aflându-se în centru şi nu în cartiere sau periferii’’, spune Horaţiu Birca, patronul barului.

De ştiut este faptul că oricine, indiferent de orientarea sexuală, poate savura aici o cafea ori un cocktail. Însă, trebuie respectat regulamentul interior – are trei puncte şi îl găsiţi pe prima pagină a site-ului oficial: 1. Nu contează ce faci în pat, contează să fii bărbat! 2. Nu te amesteca cu mi­tocanii şi 3. Orice ai face, respectă primele două reguli! În traducerea conducerii: “Soho Lounge nu este nicidecum un loc exclusiv gay!!! Oricine ştie şi vrea să se distreze este bine­venit, iar regu­lile repre­zin­tă o manieră , credem noi funny, de a îndemna clienţii noştri la un com­por­tament de­cent, astfel încât nimeni să nu deranjeze pe nimeni’’…

Cititi continuarea articolului pe site-ul Time Out Bucuresti