Solange Knowles, pe urmele Rihannei cu noua sa frizura

Apropo.ro / 24.07.2009, 15:13
Solange Knowles, sora cea mica a lui Beyonce, s-a tuns aproape zero in incercarea de a copia stilul unei alte cantarete.

Solange Knowles, sora cea mica a lui Beyonce, s-a tuns aproape zero in incercarea de a copia stilul unei alte cantarete celebre.

Tanara in varsta de 23 de ani si-a dorit ca pe perioada verii sa nu isi faca griji in ce priveste ingrijirea parului si, in plus, se pare ca tunsoarea cat mai scurta este la moda.

Solange nu este singura cantareata care a renuntat la parul lung in favoarea unei tunsori zero. Rihanna este un alt exemplu care si-a schimbat look-ul in acesta vara.

La varsta de 17 ani, in februarie 2004, Solange s-a casatorit cu fotbalistul Daniel Smith. In luna octombrie a aceluiasi an, cantareata aducea pe lume un baietel, Daniel Julej Smith Jr. In octombrie 2007, cei doi au divortat.

In ce priveste relatia acesteia cu Beyonce declara: "Am fost deseori comparata cu ea, dar eu nu sunt ea si nici invers. Oamenii cred ca suntem rivale, dar intre noi nu a fost niciodata o competitie".

"Intr-adevar, Beyonce este un model pentru mine si tin mereu cont de sfaturile ei, insa noi avem diferite teluri in viata", a adaugat Solange.

Solange Knowles (inainte)

solange

Solange Knowles (dupa)

Solange Knowles

Destinys Child – Cater 2 U de pe tare.ro