Solange Knowles se va căsători în acest weekend

De: Carmen Ulian / 12.11.2014, 08:00
Solange Knowles se va căsători în acest weekend
Solange Knowles, sora lui Beyonce, se va căsători la finele acestei săptămâni. Au fost stabilite aproape toate detaliile.

Solange Knowles, sora mai mică a superstarului Beyonce, va deveni soţia lui Alan Ferguson în acest sfârşit de săptămână, când este programată nunta.

”Managerul” Ferguson, viitorul mire, s-a ocupat de pregătirile pentru nuntă. Alan, în vârstă de 28 de ani, nu i-a dezvăluit miresei sale chiar toate detaliile nunţii, preferând să o surprindă plăcut la momentul oportun. Alături de ei vor fi şi fiul lui Solange de 10 ani, din căsătoria anterioară cu Daniel Smith.

Petrecerea de nuntă va fi într-un cadru restrâns şi va debuta, vineri, cu o vizionare de film în familie, sâmbătă va fi dineul, iar duminică cei doi îşi vor spune jurmămintele în cadrul unei ceremonii private, la care vor participa prietenii şi familia.

Solange Knowles a declarat că şi-a găsit jumătatea şi că până la Alan a avut parte de bărbaţi neinteresanţi. Chiar dacă el este marea ei iubire, artista a recunoscut că nu o inspiră în muzică. Cu o viaţă lipsită de stres şi plină de dragoste este mai greu să scrii versuri, susţine artista. Solange spune că este nevoie de conflict pentru a face versuri interesante.