Soldații bionici – viitoarea armată a britanicilor

Apropo.ro / 01.05.2013, 17:00
 Soldații bionici - viitoarea armată a britanicilor
Marea Britanie își dorește o armată unică în lume, cu ajutorul tehnologiei, în următorii 30 de ani.

Armata Marii Britanii se va dovedi demnă de filmele SF în următorii 30 de ani. Vor exista soldați bionici, puternici să doboare orice inamic, să care cu ei greutăți uriașe, dar și să alerge cu viteze de nemaiîntâlnit.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

Armata britanică este intens interesată de dezvoltarea oamenilor care vor lupta în eventualele războaie.

soldat bionic

Marea Britanie își dorește soldați dotați cu puteri fizice de neîntrecut, cu un corp ultra-rezistent, cu un creier cu mult mai dezvoltat și cu puteri telepatice. În termen de 30 de ani, Ministerul Apărării al Marii Britanii dorește implementarea unui cip în creierul soldaților cu ajutorul căruia vor putea vedea noaptea, în infraroșu, și care îi va ajuta și la telepatia asistată electronic. Soldații vor avea văz și auz bionic, rănile de pe corpul lor se vor vindeca singure, iar luptătorii vor fi cu mult mai inteligenți.

Teste în ce privește vederea pe timp de noapte în infraroșu se fac, în prezent, pe șobolani. Sângele artificial, sau sângele din plastic – ce imită celulele roșii, a fost descoperit de cercetători, însă mai au câteva teste de făcut în privința lui. Acest sânge ar putea ajuta ca rănile soldaților să se vindece singure, într-un timp cât mai scurt.

Ministerul Apărării dă detalii despre acest subiect într-un proiect numit „Global Strategic Trends Out to 2040„.

Ei sunt de părere că până în anul 2045 medicina va evolua atât de mult încât vor exista șanse să apară oameni supradotați din punct de vedere genetic, precum personajele din filme.